Ahmet Kural'a bir şok daha!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun Ahmet Kural'ın evinde darp edildiğini öne sürdüğü gün yaşananları duyduğunu belirterek tanıklık yapan H.Z.T., ünlü oyuncu Ahmet Kural hakkında "İftiradan" suç duyurusunda bulundu.

Ahmet Kural'a bir şok daha!

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi veren H.Z.T.,  "olay gecesinin şartlarıyla uzaktan yakından alakası olmayacak bir değerlendirmeyle tanzim edilen ve hukuken hiçbir bağlayıcılığı bulunmayan uzman görüşüne dayanarak Ahmet Kural tarafından hakkımda yalan tanıklık suçundan şikayetçi olunmuştur" denildi.

Ahmet Kural'ın suçtan kurtulmak için kötü niyetli bir şekilde şahsını suçladığı öne sürülen şikayet dilekçesinde, "Bu durum benim ve ailemin telafisi imkansız zararlara uğramamıza sebebiyet vermektedir" denildi. 

Olayın gerçekleştiği anda kendisi tarafından arkadaşına gönderilen mesaj  ve mesaj saatinin de tanıklığını doğruladığı belirtilen şikayet dilekçesinde, Ahmet Kural'ın kendisi dahi evde Sıla ile aralarında itiş kakış ve bağırış yaşandığını Sıla'nın düştüğünü kabul etmiştir. Bu husus hem Ahmet Kural'ın hem de Sıla'nın dosyadaki beyanlarıyla sabittir" denildi.

Kaynak: HABERTÜRK

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte