''Bu kız balon, patlar'' dediler!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, İzmir'de sevenleriyle buluştu. Tilki, kendisi hakkında yapılan eleştirilere ''Bu kız tek şarkılık, ikincisi olmayacak, balon, patlar gider' dediler'' ifadelerini kullandı.

''Bu kız balon, patlar'' dediler!

Aleyna Tilki, İzmir'de konser verdi. Konser alanı Tilki'yi dinlemeye gelen binlerce hayranı tarafından dolduruldu. 

Sevenleriyle sık sık sohbet eden Tilki'ye hayranları büyük destek verdi. Tilki, ''İzmir'in havası suyu, insanı, komşuluğu bir başka. İnanılmaz seviyorum bu şehri, tarif edemem'' dedi.

Aleyna Tilki, şarkılarının en fazla izlenme oranlarına ulaştığını söyledi. Tilki, kendisine yönelik eleştirileri de sahneden dikkat çeken yanıtlar verdi.

''Bu kız balon, patlar'' dediler!

Sevilen şarkıcı Aleyna Tilki, kendisini eleştirenlere, ''Dört şarkıyı tekrar tekrar söylüyor' diyorlar. Biz 'evet' diyoruz. Ama 'Cevapsız Çınlama' Türkiye'nin en çok dinlenen şarkısı, 400 milyon kez izlenmiş. 'Bu kız tek şarkılık, ikincisi olmayacak, balon, patlar gider' dediler. 'Sen Olsan Bari' Türkiye'nin en çok dinlenen ikinci şarkısı. 2017 yılında tüm dünyada en çok dinlenen 30'uncu şarkı. Dediler ki 'Bu kızı kim seviyor, kimse dinlemiyor ki.'  Kocaman konserler yaptık. 'Yalnız Çiçek' şu anda Türkiye'nin en çok dinlenen üçüncü şarkısı olma yolunda ilerliyor. 'Dipsiz Kuyum' da diğer şarkıları geçecek gibi görünüyor, bir haftada 40 milyon izlenmiş. 'Böyle bir şey olmaz, yalan' diyenler seyirciye baksınlar'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte