Emina Jahovic'ten şaşırtan itiraf!

Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitirdikten bir ay sonra gönlünü iş adamı Sadettin Saran'a kaptıran Emina Jahovic, bin pişman…

Emina Jahovic'ten şaşırtan itiraf!

Sadettin Saran'la jet hızıyla başlayan aşkı 7 ay sonra biten Sırp şarkıcı, geçen günlerde ülkesindeki Svet dergisine özel hayatı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

10 yıllık eşi Mustafa Sandal’dan boşanır boşanmaz Sadettin Saran’la aşk yaşayan Emina Jahovic, pişman. Saran’dan ayrılan Jahovic'ten “Keşke yeni ilişki için acele davranmasaydım” itirafı geldi.

Emina Jahovic, ''Zaten biten bir evliliğin üzerine çok çabuk yeni bir ilişkiye başlamak doğru değildi. Her şey çok hızlı gelişti. Ama artık özgür bir kadınım. Kendimi sadece işime ve çocuklarıma adadım'' ifadelerini kullandı.

Jahovic'in bu açıklaması; Musti'nin geçtiğimiz yaz Ceren Hindistan'la yazışmaları ortaya çıkınca sarf ettiği şu sözleri akıllara getirdi: "Benim için yeni biten evliliğin ardından bu kadar çabuk, yeni ve ciddi bir ilişkiye başlamak zor!" Eski eşinin söylediklerine aylar sonra hak veren Jahovic'in yaptığı bu açıklama ise "Son pişmanlık neye yarar?" dedirtti.

Kaynak: Takvim

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte