Emre Olgun'dan “Yüz Kere Bin Kere”

Emre Olgun, söz ve müziği kendisine düzenlemesi Serkan Ölçer’e ait olan “Yüz Kere Bin Kere” isimli ilk single’ını yayınladı.

Emre Olgun'dan “Yüz Kere Bin Kere”

Serkan Ölçer’in hazırladığı orijinal versiyon haricinde şarkının “Deep House” versiyonu da Semih Tuncer ve Hakan Görür tarafından yapıldı.

AYLA ÇELİK DOKUNUŞU

Bir ayrılık ve terkedilişin geride bıraktıklarını anlatan “Yüz Kere Bin Kere” son dönemin en güçlü besteci ve söz yazarının doğuşunun oluşmasını sağlıyor.
Şarkıyı stüdyoda dinleyen Ayla Çelik, övgüler yağdırdığı bu genç isme şarkının bir iki yerine dokunarak bambaşka bir atmosferde yer almasını sağladı. Bu jeste karşı çok duygulanan Emre Olgun ile Ayla Çelik arasındaki müzikal üretim ve dostlukta daha da güçlendi.


ÜNLÜ SÖZ YAZARI BESTECİ ŞEHRAZAT’TAN TAM DESTEK!

Yakın zamanda yazdığı şarkıları da Merve Özbey, Gökçe Türk, Öykü Gürman gibi isimlerle paylaşan Buray ve Bahadır Tanırvermiş’in manevi olarak her zaman yardımcı olduğu Emre Olgun’a en büyük destek Onur Mete’nin şarkısını dinlettikten sonra Şehrazat’tan geldi. Şarkıyı dinledikten sonra çok etkilenen Şehrazat Emre Olgun’a bu kadar hisli ve sahici bir şarkı yazdığı için teşekkür ederek, kendisine her zaman her konuda destek olacağını söyledi.

Bodrum Gündoğan’da Emir Sarısaç yönetmenliğinde iki günde çekilen video klip, duygularına karşılık bulamayan bir adamın sırtında gitarı ile yeldeğirmenlerinde şarkı söylediği sırada karşısında beliren sevgilisin hayaline dokunmasının hikayesini anlatıyor. Klipte genç müzisyene Flamenko dansçısı da eşlik etti.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte