Erdoğan Demirören'in vefatı sonrası sanat dünyasından başsağlığı mesajları

Demirören Holding Başkanı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti. Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından sanat dünyasından birçok isim üzüntülerini paylaştı.

Erdoğan Demirören'in vefatı sonrası sanat dünyasından başsağlığı mesajları

Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören vefat etti. Demirören Holding kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören 80 yaşında hayatını kaybetti.

Florence Nightingale Hastanesi Başhekimi Özgür Şamilgil Erdoğan Demirören’in bugün hayatını kaybettiğini açıkladı. Şamilgil şunları söyledi:

"Değerli basın mensupları burada size acı haberi vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. İşinsanı Erdoğan Demirören bugün 11:53 itibariyle aramızdan ayrılmıştır. Bir süredir solunum yetersizliği nedeniyle tedavi altında olan sayın Erdoğan Demirören, ailesinin yakın ilgi ve alakası hastanemizin personelinin yoğun çabalarıyla bugüne kadar ızdırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibariyle tüm ülkemize, yakınlarına, başsağlığı diliyoruz.

İşte sanat dünyasının Erdoğan Demirören'in vefatı sonrası paylaşımları...

Mustafa Sandal

Çok kıymetli Erdoğan Demirören amcam seni çok özleyeceğim. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun. Demirören ailesine sabırlar diliyorum...

Seda Sayan

Çok kıymetli büyüğüm değerli ağabeyim Erdoğan Demirören'i kaybettik... Başımız sağ olsun, Allah Demirören Ailesi'ne sabır versin. Mekanı cennet olsun

Berna Laçin

Sayın Erdoğan Demirören’e Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Allah taksiratını affetsin

Nur Yerlitaş

Allah rahmet eylesin

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte