Genç oyuncudan İrem Derici hakkında dikkat çeken açıklamalar!

Oyuncu ve foto model Barış Murat Yağcı, bir televizyon kanalında yayınlanan programa konuk oldu. Bir dönem İrem Derici ile aşk yaşadığı konuşulan Barış Murat Yağcı, iddialara canlı yayında yanıt verdi.

Genç oyuncudan İrem Derici hakkında dikkat çeken açıklamalar!

Program sunucularının sorularına yanıt veren ve adı bir dönem şarkıcı İrem Derici ile anılan oyuncu-foto model Barış Murat Yağcı, dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

İşte o açıklamalar...

Genç oyuncu ve foto model Barış Murat Yağcı, ''İrem Derici, benim tarzım değil''

İrem Derici ile yediğim yemek dışında bir görüşmüşlüğüm, konuşmuşluğum yoktur. Reklam ve single için beni kullandı bence. Az sürede kendisini tanıma fısatım oldu. Hem fizik olarak hem de kafa olarak benim tarzım değil. 

Derici, ‘ilişki yaşıyorlar’ algısını o yarattı, insanları kandırdı...

Çok dobra, çok içten konuşur bunu severim ama kadına yakışmıyor yaa… Arada ben de cümlemin anlamı yükselsin diye sonuna küfür koyabilirim tamam ama her cümlede, hepsinde… hepsinde… hepsinde… olmuyor yani… O yemekteki ‘ilişki yaşıyorlar’ algısını o yarattı, insanları kandırdı ve ben buna düştüm. Bir ünlüyle aşk yaşarım, flört ederim ama herkesle olanla olmam.

''Kendisi bambaşka bir hayat yaşıyor''

''Konuşmaları çok argo, bu durum beni çok rahatsız ediyor. Kadına yakıştıramıyorum ve non stop konuşuyor. Bir gün bu duruma maruz kaldım. Sadece 2-2,5 saat gördüm. Alıcı gözle bakmak da değil. bizim birlikte olma şansımız yok zaten. İki farklı tip, iki farklı karakter. Ben yolun başında oyunculuk yapmaya çalışan bir insanım. O bambaşka bir hayat yaşıyor. Ben onu kaldıramayabilirim. Cihangir’e gidiyorum. Kahve içeceğim. ‘İrem’i görmeye mi geldin’ diyorlar. Ya benim haberim bile yok…''

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte