İrem Derici'den Harun Kolçak'a ''Özledim seni, çok hem de''!

Şarkıcı Harun Kolçak için İrem Derici'den özel paylaşım. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Harun Kolçak'ın ölümünün birinci yılında İrem Derici, sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Şarkıcı, paylaşımına 'Özledim seni, çok hem de' notunu düştü.

İrem Derici'den Harun Kolçak'a ''Özledim seni, çok hem de''!

Şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Harun Kolçak'ın birinci yılında sosyal medya üzerinden özel bir paylaşım yaptı. Derici, Harun Kolçak ile birlikte 'Gir Kanıma' isimli şarkının klibinde birlikte rol almıştı.

'Özledim seni, çok hem de'

İrem Derici, Instagram hesabından Harun Kolçak'ın ölümünün birinci yılı için özel bir paylaşım yaptı. Derici, paylaşımına ''1 yıl oldu sen gideli... 1991’de yaptığın şarkı her sahnemde, her yaştan insanın dilinde... İlk aylarda ağlayarak söylüyordum o enerjik şarkıyı. Sonra dedim, İrem kendine gel, izliyordur bu tatlı deli seni bi’ yerlerden, üzme onu, daha da çok eğlendir izleyicini! Özledim seni, çok hem de! Önemli bir konu için telefonlaşıp kesinlikle konuyla alakasız mevzulara girip saçma sapan gülme krizlerimizi özledim. Azmini özledim. Bu son oynadığın klipti, niyetin de yoktu o gün oynamaya, halin de. Harun 1 senkron alacağız kalk haydi n’olur dedim, kalktı ve bir anda enerji saçmaya başladı. Sarıldı bana, iyi ki zorladın deli kız dedi... Keyfin yerindedir umarım. Gerçi sen her durumda kendine bi’ güzellik yaratır, bulunduğun ortamı cennet bahçesine çevirirsin. Harun’um, emanetin bizde, için rahat olsun. Seni seviyorum'' notunu düştü.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte