İrem Derici'nin klibine çalıntı iddiası!

İrem Derici'nin 'Ben Tek Siz Hepiniz' şarkısına Murat Joker'in çektiği klip, sanatçı Juanes'in Pa Dentro şarkısının klibinin kopyası çıktı. Derici'nin klibine birebir kopyalandı.

İrem Derici'nin klibine çalıntı iddiası!

Müzik dünyasından bir çalıntı haberi daha! Son yıllarda yabancı sanatçıların kliplerinden kopya çekilerek yapılan kliplere bir yenisi daha eklendi. İrem Derici'nin son albümünün çıkış şarkısı Ben Tek Siz Hepiniz'in klibi, Kolombiyalı sanatçı Juanes'den çalıntı çıktı!

Juanes'in, Pa Dentro şarkısına çektiği 50 milyon tık alan klibi, yönetmen Murat Joker tarafından İrem Derici'nin klibinde birebir kopyalandı. Joker'in, Pa Dentro'nun klibinde yer alan fikir, aksesuvar ve çekim planlarını, Derici'nin klibinde aynen kullandığı görülüyor.

Sabah (Günaydın)

'''Sahte, küçük, mükemmel dünyasında herkes''

İrem Derici, bu iddialara Instagram hesabından yaptığı paylaşımda açıkladı. Derici, ''Eksik bir bilgi var aşkım, Rita Ora'nın klibinden de birebir sahne var, niye kadıncağızın hakkını yediniz. 'Sahte, küçük, mükemmel dünyasında herkes' derken tam olarak kastettiğimiz de buydu. Bak öyle özenirsen olamayacağın insanlara sonuç bu olur: Yan sanayi... Hiciv her yola gider, ne Jojer ne Papaz kandırabilir bir Sinoplu'yu. Çok da şaapmamak lazım, öykünmemek lazım işte yabancıların kliplerine, kıyınca paraya aynısı oluyormuş bak. Az saçalım, savuralım;)'' ifadelerini kullandı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte