İşte ünlü çiftin evliliğini bitiren söz

Demet Akalın ve Okan Kurt ayrılığının asıl nedeni ortaya çıktı. Eşinden boşanan Demet Akalın için kırmızı çizgi kızı Hira'nın sözleri oldu. Kızının sözleri ve gözyaşları üzerine Akalın, boşanma davasını açtı.

İşte ünlü çiftin evliliğini bitiren söz

Demet Akalın, kızı Hira ile Beykoz’daki evlerindeyken icra memurları geldi. Okan Kurt’un 150 milyon liralık borcu için haciz başladı. Ama haciz Hira’nın odasına uzanınca Akalın çıldırdı.

Odasındaki TV ile bilgisayarı alınan Hira, “Köpeğimi bari almasınlar anne” deyince gözyaşlarına boğulan Akalın o an son kararını verip avukatına “Bizi boşa” dedi. Akalın, eski eşi Okan Kurt’a sosyal medya hesabından sitem etti.

Demet Akalın, 6.5 yıllık eşi, kızı Hira'nın babası Okan Kurt'tan önceki gün tek celsede boşandı. İddialara göre Okan Kurt, duruşma sırasında boşanmak istemediğini söyledi. Ancak Demet Akalın direttiği için boşanma gerçekleşti.

Akalın, boşanmanın ardından ilk açıklamayı şöyle yapmıştı: "Benim evim Okan'ın ağabeyinin home ofisiymiş. Pes artık. Kızımın odasını bile almayı düşündüler. Ne diyelim" dedi. Hakkında sosyal medyada birçok yorum yapılan Akalın, bunlar için ise "Herkes her şeyi düşünebilir, sıkıntı yok. Bana sevenlerimin duası yeter" demişti.

Kaynak: Sabah

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte