Megastar Tarkan New York'u salladı!

Megastar Tarkan, Amerika konserlerinin ilk ayağı olan New York’ta dünya starlarını ağırlayan Hammerstein konser salonundaki ilk konserinde 3500 kişiye Türkçe ve İngilizce en sevilen şarkılarını söyledi.

Megastar Tarkan New York'u salladı!


Megastar, biletleri satışa çıktıktan çok kısa bir süre sonra tükenen Amerika konserlerinin ilk ayağı olan New York’ta dünyaca ünlü sanatçıların sahne aldığı Hammerstein konser salonundaki ilk geccesinde konsere yoğun ilgi gösteren, Amerika’da yaşayan Türk sevenlerinin yanı sıra Rusya, Meksika ve İran’dan da sevenleri ile bir araya geldi.

Megastar, “Acımayacak” şarkısı ile sahneye çıktığı gecede “Kır Zincirlerini”, “Şıkıdım”, “Dudu”, “Öp”, “Touch”, “Come Closer”, “Bounce” gibi çok sevilen Türkçe ve İngilizce şarkılarını salonu dolduran sevenleri ile birlikte söyledi. Tarkan’ın Amerika’daki ilk seri konserlerini gerçekleştiren, Amerika merkezli SM Production Group Genel Müdürü Şengül Oğuz, “1 yıldır bu konserler için çok kalabalık bir ekip olarak çalışıyoruz. Biletler satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendi ve izleyiciler arasında birçok farklı ülkeden izleyici vardı. Ancak salonu Tarkan’ın çoğunlukla Rusya, Meksika ve İran’dan sevenleri doldurdu.” dedi.

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte