Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan'dan mutluluk pozu

Uzun süredir eşinin yurt dışında olması nedeni ile boşanacakları konuşulan Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughan Ortaç, çıkan haberler sonrası ilk kez bir AVM'de görüntülendi. İddiaların aksine mutluluk pozu veren Ortaç çifti gazetecilerin sorularına da yanıtladı.

Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan'dan mutluluk pozu

Akşam saatlerinde alışveriş merkezine gelen ve el ele alışveriş merkezine giren Serdar Ortaç-Chloe Loughnan çifti, gazetecilerin fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. İddiaların aksine düşman çatlatırcasına mutluluk pozu veren Ortaç çifti, gazetecilerin sorularına da yanıt verdi. 

Muhabirlerin boşanma haberlerini ve ayrılığın nedeninin ekonomik olduğunu sorması üzerine söze giren Serdar Ortaç, "Arkadaşlar gördüğünüz gibi mutluyuz, boşanmıyoruz. Birileri kafalarında bir senaryo yazıyor ve inanıyor. Bir de bize sormadan bunu haber yapıyorlar ama siz bize inanın" sözleriyle yanıt verdi.

Uzun süredir yurt dışında olan ve geride bıraktığımız haftabaşı Türkiye'ye dönen Chloe Loughnan Ortaç, "Haberlere çok şaşırıyorum. Bir kaza geçirdim ve kaza sonrası mümkün oldukça evden dışarıya bile çıkmadım. Serdar bana para vermiyormuş, bende onun için çalışmaya gidiyormuşum. Ben çalışmaya gitmedim, ailemin yanına gittim ve kazadan sonra çalışmayı bırakın, dışarıya bile çıkmadım." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Habertürk

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte