Serdar Ortaç suskunluğunu bozdu! 'Chloe Loughnan ile boşanmamızı istiyorlar'

Ünlü popçu Serdar Ortaç, kendisi ve eşi Chloe Loughnan hakkında çıkan haberler karşısında sessizliğini bozdu. Miami'ye giden Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın, bir Arap şeyhinin oğluyla birlikte olduğu iddiaları ve hakkında çıkan diğer haberlere açıklık getirdi...

Serdar Ortaç suskunluğunu bozdu! 'Chloe Loughnan ile boşanmamızı istiyorlar'

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan'ın iş için gittiği Miami'de Arap şeyhlerinden birinin oğluyla birlikte olduğu iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın, Miami'ye giden ve buradan paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettirmişti. Çiftin hakkında çıkan Chloe Loughnan'ın, bir Arap şeyhinin oğluyla birlikte olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştükten sonra Serdar Ortaç sessizliğini bozdu.

İşte suskunluğunu bozan Serdar Ortaç'ın açıklamaları...

Eşinin Arap şeyhiyle yemek yediği iddialarını doğrulayan Serdar Ortaç, "Amerika'da bir sürü dostumuz var. O dostlardan birkaç tanesiyle de yemeğe çıkıyor kadın. Yemeği de mi yasaklayayım kadına? Yemek yerken de 20-25 kişilik masada millet görüyor. Oradaki Türkler klasik dedikoduyu sevdiği için adamı soruşturuyorlar ve bir Arap şeyhinin oğlu çıkıyor" şeklinde konuştu.

Popçu Serdar Ortaç, "Ben karımı seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Böyle bir şey asla yapmaz. Öyle bir kadın değil. Boşanmamızı istiyorlar. Ama boşanmayacağım" dedi.

Serdar Ortaç, "Ben hanıma hiç yasak koymam. Hanıma yasak koymak özgürlüğüne müdahale etmektir."

Kaynak: Posta

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte