Sibel Can ve Ece Mumay'dan "Vazgeç Gönül"

Sibel Can, Genç Müzisyen Ece Mumay'la "Vazgeç Gönül" şarkısını Harbiye'de seslendirdi.

 Sibel Can ve Ece Mumay'dan "Vazgeç Gönül"

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserinde beş bin kişilik dinleyici kitlesine müzik dolu unutulmaz bir yaz gecesi yaşattı. Sesi, güzelliği ve zarafetiyle dinleyicilerini büyüleyen Sibel Can, sahneye aşağıdan yukarı çıkan bir asansörle gelerek, hoş bir sürpriz yaptı. Sibel Can, yaklaşık üç saat sahnede kaldı. 

"Vazgeç Gönül" adlı şarkıyı single olarak çıkartarak, yaklaşık 20 milyon tık alan, müzik listelerinin üst sıralarında yer alan 19 yaşındaki genç youtuber Ece Mumay, Sibel Can ile birlikte ilk kez okudu. İkinci single'ını yayınlayan Ece Mumay, yakın bir zamanda da Pasaj Müzik etiketiyle ilk albümünü yayınlamaya hazırlanıyor.

Çocuklarının müzikle büyüdüğünü ifade eden Sibel Can, kızı Melisa’nın keşfederek Londra’dan kendisine yolladığı bu şarkının ilk yorumcusunu sahnesinde ağırlayarak, genç müzisyenlere destek olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Ece Mumay böyle büyük bir hayali 18 yaşında Harbiye sahnesine çıkarak deneyimlediği için önce şarkının söz yazarı ve bestecilerine, Sibel Can'a ve seyirciye teşekkür etti.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte