''Sıla için şahit olurum''

Şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Ahmet Kural'ın daha önce parmağını kırdığı iddia edilen Naz Çekem, Bebek'teydi. Çekem, ''Sıla için şahit olurum'' ifadelerini kullandı.

''Sıla için şahit olurum''

Ahmet Kural'ın birlikte oldukları dönemde parmağını kırdığını söyleyen ve Sıla'ya destek mesajı veren Naz Çekem, "Ben de toplum içinde şiddet gördüğüm mekandaki kamera kayıtlarını inceleteceğim. Sıla beni şahit yazarsa onun için de şahit olurum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım, eğer bakın iddialı konuşuyorum kadın aldatsa bile şiddet uygulanmaz, yaşamından çıkarırsın yoluna gidersin" dedi.

Sıla'nın, Ahmet Kural'dan şikayetçi olmasıyla içinin rahatladığını vurgulayan Naz Çekem, "Benim açımdan ilahi adalet yerini buldu. İnşallah güzel neticeler alacağız, içimiz rahat edecek. Dava açar mıyım bilmiyorum? Ama 5 yıl içinde geriye dönük oluyormuş, ailem duymasın diye darp raporu almamıştım.''

Her şey orada ortaya çıkacak

''Ahmet bana dava açarsa benim de şiddete uğradığım mekandan kamera kayıtlarını almam gerekecek. Her şey orada ortaya çıkacak. Ahmet'in ailesi Sıla'yı eleştireceğine bence oğulları ile ilgilenseler daha iyi ederler" ifadelerini kullandı. 

Ahmet Kural ile ilgili soru üzerine Naz Çekem, "Alkol sorunu olabileceğini düşünmüştüm, illa da alkol almıştır diyemem. Doktor değilim sonuçta. Bence öfke kontrol problemi var. Benim rastladığım zamanlarda alkol alan bir insandı. O olunca şiddet eğilimi oluyordu. Benim başıma bir kere geldi, bir kere özür de dilemedi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Posta

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte