Tuğba Yurt, 'Bu piyasadan dost çıkmaz'!

Müzik dünyasının sevilen ve güzel isimlerinden Tuğba Yurt, ilk kez albüm çıkaracak. Tekli çalışmalarıyla tanıdığımız Yurt, albüm çıkaracağını söyledi. Tuğba Yurt, müzik dünyasında 'Gerçek dostları bulabilmek bu zamanda zor' dedi.

Tuğba Yurt, 'Bu piyasadan dost çıkmaz'!

Şarkıcı Tuğba Yurt, sevenlerine müjdeyi verdi, ilk kez albüm çıkaracak. Yurt ayrıca, müzik dünyasında 'gerçek dostları bulabilmek bu zamanda zor' ifadelerini kullandı.

Güzel şarkıcı Tuğba Yurt, 'Albüm için şu an seçtiğim şarkılar var. Bir yandan hâlâ dinlediğim yeni şarkılarda tabii. İlk albüm olacağından benim için çok kıymetli. O yüzden her bir şarkı için titizlikle çalışıyorum. Yorumculuğumu daha da ön plana çıkardığım ve art arda güzel şarkılarla dolu, sevenlerimin keyifle dinleyeceği bir albüm olsun istiyorum.' dedi.

Müzik dünyasından dost çıkar mı? sorusuna Tuğba Yurt, 'Ben de kısmen katılıyorum bu söze ki örneklerini de görüyoruz. En samimi dostlar gün gelip birbirinin sırtından vurabiliyor. Bu illa sektörden biri olması da gerekmiyor ya da bir meslektaşın. İnsanoğlu... Sizden çıkarı bittiği an en büyük düşmanınız oluveriyor. Bu maalesef çok acı. Gerçek dostları bulabilmek bu zamanda zor…' yanıtını verdi.

Kaynak: Akşam

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte