Ünlü isimlerin kavgasında son durum!

Yıllardır magazin dünyasının en olaylı ünlüsü olan Demet Akalın ve Hande Yener arasındaki 11 yıllık kavga sona erdi. Akalın, katıldığı bir programda ''Hande'nin hiç eski negatifliği yok. Pozitif birisi olmuş'' ifadelerini kullandı.

Ünlü isimlerin kavgasında son durum!

Hande Yener ve Demet Akalın karşılıklı açtığı davalarda uzlaşmaya gitti. İki taraf da davasını geri çekti. Hande Yener, davayı çektikten sonra, "Hayatımda negatiflik değil hep pozitiflik istiyorum" dedi.

Hande Yener'in açıklamasının ardından Demet Akalın, Instagram hesabı üzerinden eski dostuyla olan fotoğrafını "No negatif yes pozitif" notuyla paylaştı.

Yaptığı paylaşımın ardından bir televizyon kanalında yayınlanan programa telefonla bağlanan Demet Akalın, ''Hande'nin yanında şu an kimler varsa onlar gerçek dostlarıdır. Çünkü çok değişmiş, hiç eski negatifliği yok. Pozitif birisi olmuş. Bizim hakkımızda yaptığı açıklama çok hoşuma gitti. Ben de ardından bu fotoğrafı paylaşmak istedim. Çoluğumuz çocuğumuz var, kocaman oldular. Hayat kısa. Artık takılmamak lazım böyle şeylere'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Posta

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte