Ünlü şarkıcı, ''Demet'le aramda bir kırgınlık yok''

Popçu Gülşen, Demet Akalın'la arasının açıldığı" yönündeki iddiaya yanıt verdi. Gülşen, ''Demet'le aramda bir kırgınlık yok. Sadece attığım mesajları Demet biraz geç gördü. Bunun sonunda böyle bir yanlış anlaşılma oldu'' ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, ''Demet'le aramda bir kırgınlık yok''

Şarkıcı Gülşen, İstanbul'da Türk ayakkabı sektörünün yaratıcı gücünü desteklemek ve genç tasarımcıları sektöre kazandırmak amacıyla düzenlenen törende jüri üyesi olarak katıldı. Birbirinden ünlü isimlerinde jüride yer aldığı törende Gülşen, Demet Akalın'la araları açık olduğu hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Şarkıcı, yarışma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gülşen, Demet Akalın'la aralarının açık olduğu ile ilgili çıkan haberler hakkında ''Demet'le aramda bir kırgınlık yok. Sadece attığım mesajları Demet biraz geç gördü. Bunun sonunda böyle bir yanlış anlaşılma oldu. Demet ile aramda kırgınlık olmaz. Boşanma zaten başlı başına bir olay, konuşulması gereken bunlar. Kimin arayıp aramadığı önemli değil. Ortada bir çocuk ve ayrı olan anne ve baba var'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milliyet

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte