Yusuf Güney darp ettiği kadın her şeyi anlattı

Şarkıcı Yusuf Güney'in Bebek'te buluştuğu kız arkadaşını darp ettiği iddia edildi. Güney'in darp iddialarını kesin bir dille yalanmasının ardından bir televizyon kanalında yayınlanan programa telefonla bağlanan genç kadın, şarkıcının kendisine tokat attığını söyledi.

Yusuf Güney darp ettiği kadın her şeyi anlattı

Popçu Yusuf Güney'in sosyal medya üzerinden tanıştığı Deniz Ç.'yi Bebek'te eğlence mekanında buluşup eğlendikten sonra bindikleri takside hesabın fazla olması nedeniyle darp ettiği ileri sürüldü.

Yusuf Güney, haberlerin ardından bir televizyon kanalında yayınlanan programa konuk olarak iddiaları yalanlayıp tersine kendisinin darp edildiğini söylemişti.

Yusuf Güney'in açıklamalarından birkaç gün sonra aynı programa telefonla bağlanan Deniz Ç. yaşanan kavganın iç yüzünün anlattı. Deniz Ç., ''Konuyu kapattığımızı düşündüm ama o kapatmamış. Bana takside 'sen kimsin de hesap ödüyorsun' gibi şeyler söylemeye başladı. Konuştuklarının farkında değildi. Çok sinirlendim konuştuğu için taksiyi kenara çektirip inmek istediğimi söyledim.''

Tokat'a tokat!

Deniz Ç., ''Ben inmek isteyince bana küfür ederek bir şeyler söyledi. Ben inmeye çalışırken benim kolumdan tuttu inmeme izin vermedi. Ben de inmek için çabalarken ona tekme attım. Bunun sonrasında bana tokat attı. Ben bundan dolayı karşılık verdim de birbirimize girdik. Tokadına karşılık verdim ben.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mynet

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte