Başka gezegenden gelen o kız!

İlk filmindeki maceralarının ardından Deadpool bu sefer birçok açıdan tam zıttı olan Cable (Josh Brolin) ile karşı karşıya gelir. Ayrıca Cem Yılmaz'lı 'Arif V 216' filmi yeniden sinema salonlarındaki yerini alacak. İşte bu hafta sinemaseverlerle buluşacak filmler...

Başka gezegenden gelen o kız!

Sinemaseverler bu hafta filme doyacak. Bu hafta 11 film vizyona girdi. Sinema salonlarında 11 film birden sizleri bekliyor...

Deadpool 2

İlk filmindeki maceralarının ardından Wade Wilson (Ryan Reynolds), yani Deadpool bu sefer birçok açıdan tam zıttı olan Cable (Josh Brolin) ile karşı karşıya gelir. Russell adında başka bir mutantın peşinde olan Cable'ı durdurmak için Deadpool, Domino ve Negasonic Teenage Warhead gibi diğer mutantlarla birlikte X-Force ekibini kurar.

'Deadpool 2' filminin yönetmenliğini David Leitch yaparken senaryo Stefan Kapičić'e ait.

Filmin oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Zazie Beetz ve T.J. Miller gibi ünlü isimler rol alıyor.

'Deadpool 2' filmi 18 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluştu.

Arif v 216

Arif'in yakın dostu 216, insan olmaya karar vererek dünyaya gelir ve burada başına olmadık işler gelir. Her ne kadar insan olabilmek için kıyasıya bir çaba harcasa da 216'nın (Ozan Güven) farklılıkları çok barizdir. Üstelik bir de gözleri görmeyen Pembe Şeker'e (Seda Bakan) aşık olmuştur. Kötü niyetli bir iş adamının onu kopyalamaya kalkışmasıyla Arif (Cem Yılmaz) devreye girecek, 216'yı ve tüm dünyayı kurtarmaya çalışacaktır.

'Arif v 216' filminin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yaparken senaryo Cem Yılmaz'a ait.

Filmin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Özkan Uğur ve Zafer Algöz gibi isimler rol alıyor.

'Arif v 216' filmi 2. kez 18 Mayıs'ta tekrar sinema salonlarındaki yerini aldı.

Partilerde Kız Tavlama Sanatı (How to Talk to Girls at Parties)

1970'lerin Londrası'nda, dönemin en güçlü akımlarından punk'ın etkisinde kalmış genç Enn (Alex Sharp), gittiği bir partide güzel Zan (Elle Fanning) ile tanışır. İlk görüşte aşık olan Enn, bu oldukça farklı kızın başka bir ülkeden geldiğini düşünmektedir, oysa Zan aslında bambaşka bir galaksiden gelmiştir. 48 saat içinde dünyayı tanımaya çalışan Zan ile Enn birbirlerine yakınlaşacaklardır.

'Partilerde Kız Tavlama Sanatı' filminin yönetmenliğini John Cameron Mitchell yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Elle Fanning, Alex Sharp, Matt Lucas, Ruth Wilson ve Nicole Kidman gibi ünlü isimler rol alıyor.

'Partilerde Kız Tavlama Sanatı (How to Talk to Girls at Parties)' filmi 18 Mayıs'ta sinemalarda.

Balkaymak

Filmde dünyanın en güzel balını ve kaymağını yapan ancak birbirleriyle hiç anlaşamayan dedesi ile ninesi arasında kalan Küçük Bade'nin (Beren Özyıldız) öyküsü ele alınıyor.

'Balkaymak' filminin yönetmenliğini Onur Tan yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Tarık Ünlüoğlu, Sabina Ajrula, Beren Gökyıldız, Filiz Ahmet ve Kenan Çoban gibi isimler rol alıyor.

'Balkaymak' filmi 18 Mart'ta sinemalarda.

Daha Yeni Başladık (Just Getting Started)

Bir zamanlar çok ünlü mafya babalarının avukatlığını yapmış, sonrasında FBI'ın tanık koruma programına dahil olan ve yöneticisi olduğu lüks Villa Capri tatil köyünde emekliliğinin tadını çıkaran Duke Diver (Morgan Freeman) için hayat hiç olmadığı kadar iyi gitmektedir. Günlerini birçok farklı eğlenceli işle uğraşarak, kumar ve golf oynayarak geçiren Duke için bu güzel günler, eski FBI ajanı Leo'nun (Tommy Lee Jones) gelişiyle sona erer. Leo, her konuda Duke'tan daha iyi olduğunu ispatladıkça karizması sarsılan Duke için daha kötü günler de yoldadır. Geçmişte içli dışlı olduğu mafyanın yerini bulduğu ve hayatını tehdit ettiği anlaşılınca, bu durumu çözmek için Duke ile Leo'nun işbirliği yapması zorunlu hale gelir.

'Daha Yeni Başladık' filminin yönetmenliğini Ron Shelton yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Rene Russo, Joe Pantoliano ve Glenne Headly gibi ünlü isimler rol alıyor.

'Daha Yeni Başladık (Just Getting Started)' filmi 18 Mayıs'ta vizyonda.

3 Vakte Kadar

Hasan (Hasan Gümet), aynı mahallede yaşadığı Balım'dan (Meryem İrem Şahin) yıllardır hoşlanmasına rağmen duygularını açıklayabilme fırsatını hiç bulamamıştır. Sonunda bu fırsatı yakalar, niyeti de ciddidir, ancak Balım'da gözü olan başka biri daha vardır, o da Köksal Baba'dır. Balım'ı yeniden kazanabilmek için Hasan, yakın arkadaşlarıyla birlikte farklı maceralara atılacaktır.

'3 Vakte Kadar' filminin yönetmenliğini Özlem Kayhan, Volkan Gültekin yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Hasan Gümet, Köksal Bektaşoğlu, Doğa Konakoğlu, Meryem İrem Şahin ve Ayberk Yeşilbursa gibi isimler rol alıyor.

'3 Vakte Kadar' filmi 18 Mayıs'ta sinemalarda.

Saplantı (The Lullaby)

19 yaşında Chloe van Heerden (Reine Swart) yaşadığı tek gecelik ilişkinin ardından hamile kalmış, çocuğunun doğumu için annesinin de yaşadığı memleketi Eden Rock kasabasına geri dönmüştür. Annesi Ruby'nin (Thandi Puren) olanca desteğiyle sağlıklı bir erkek çocuğu da dünyaya gelir. Ancak anne olmanın yükü genç kadına ağır gelir, suçluluk duygusu, paranoya, sonunda sürekli duymaya başladığı bir çocukluk ninnisine dönüşür ve çocuğunun etrafında kötücül bir varlığı hissetmeye başlar.

'Saplantı' filminin yönetmenliğini Steven R. Monroe yapıyor.

Fİlmin oyuncu kadrosunda Reine Swart, Brandon Auret, Thandi Puren, Dorothy Ann Gould ve Deanre Reiners gibi isimler rol alıyor.

Saplantı (The Lullaby) filmi 18 Mayıs'ta vizyonda.

Kiraz Mevsimi

Akdeniz Bölgesi'ndeki bir kasabada yaşayan Yılmaz (Taylan Güner), yaptığı işlerde dikiş tutturamamış, hayal ettiği gibi traktör alacak parayı bir türlü biriktirememiş, kömür madeninde çalışmayı da istemeyen genç bir adamdır. Sevdiği kadın İpek'le (Pelin Ermiş) evlenebilmek için, babası Yaşar'ın (Turan Özdemir) da ısrarlarına dayanamayarak madende çalışmaya razı olur. Ancak madende çalışmak tabii ki kolay değildir ve hayati tehlikeler taşımaktadır.

'Kiraz Mevsimi' filminin yönetmenliğini Durmuş Akbulut yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Taylan Güner, Turan Özdemir, Pelin Ermiş, Tolga Demircan ve Yakup Yavru rol alıyor.

'Kiraz Mevsimi' filmi 18 Mayıs'ta vizyonda.

Mezarlık

Kısmen zihinsel engelli olan Azap (Seyithan Özdemir), yaşadığı köyün mezarcısıdır. Talihsiz bir yangın sonucu kızını ve hamile eşini kaybetmiştir. Kızının yaşadıklarını çok sonraları rastlantı sonucu öğrenen Azap, gerçekleri duymasının ardından ailesinin intikamının peşine düşecektir.

'Mezarlık' filminin yönetmenliğini Fuat Yılmaz yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Seyithan Özdemir, Nihal Candan, Hakan Eksen, Murat Seviş ve Barış Çon gibi isimler rol alıyor.

'Mezarlık' filmi 18 Mayıs'ta vizyonda.

Yakışıklı Prens (Charming)

Son derece yakışıklı ve çekici bir prens olan Philippe Charming, küçüklüğünde lanetlendiğinden beri karşısına çıkan her kadını kendisine aşık etmiş, bu yüzden arkasında çok sayıda kalbi kırık aşık bırakmıştır. Hatta bunlar arasında Sindirella, Uyuyan Güzel ve Pamuk Prenses de vardır. Bu duruma son vermek isteyen Kral, oğluna son sözünü söyler: 21. doğum gününe kadar seçimini yapıp gerçek aşkı bularak büyüyü bozması, böylece kendisine aşık olan kadınları bu büyüden kurtarması gerekmektedir, yoksa kraliyet üzerindeki haklarını kaybedecektir. Yakışıklı Prens de gerçek aşkı bulmak için, yanına Lenore'u alarak birlikte birbirinden zorlu maceralara atılır.

'Yakışıklı Prens' filminin yönetmenliğini Ross Venokur yapıyor.

Filmde seslendirme yapanlar arasında Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Sia,  Nia Vardalos, Ashley Tisdale gibi isimler var.

'Yakışıklı Prens (Charming)' filmi 18 Mayıs'ta sinemalarda.

Ödüllü Kısa Filmler

Türkiye'de ilk kez kısa filmler, Oscar, Cannes gibi pek çok ödülü kazanmış veya aday olmuş 5 film, Death of a Shadow (2012, Belçika), Everything Will Be Okay (2015, Avusturya), French Roast (2008, Fransa), Miracle Fish (2009, Avustralya), Waves '98 (2015, Lübnan).

'Ödüllü Kısa Filmler' 18 Mayıs'ta vizyonda.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte