Bu hafta 8 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor

Sinema salonlarında birbirinden farklı türde 8 yeni film yerini aldı. Vizyona giren 8 yeni film bu hafta sinemaseverleri bekliyor. İşte haftanın filmleri: Can Feda, Kızım ve Ben, Eski Kocam(ız), Karanlık Sır, Karımı Gördünüz Mü?, Eyvah Karım, Fındık İşi ve Louis ve Luca: Büyük Peynir Yarışı...

Bu hafta 8 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor

Can Feda

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı birlikler, müttefiklerinin desteği olmadan son derece tehlikeli bir bölgeye giriş yapmıştır. Bu topraklarda 6 kişilik Özel Kuvvetler timinin başındaki Yüzbaşı Alparslan (Burak Özçivit) ve Pilot Yüzbaşı Onur (Kerem Bürsin), büyük bir tuzağı açığa çıkaracaktır.

'Can Feda' filminin yönetmenliğini Çağatay Tosun yapıyor.

Filmde Burak Özçivit ve Kerem Bursin başrolü paylaşırken kendilerine Melike İpek Yalova, Süleyman Karaahmet ve Sabahattin Yakut gibi isimler eşlik ediyor.

'Can Feda' filmi sinema salonlarındaki yerini aldı.

Karanlık Sır

Genç Jack (George MacKay) ile 3 küçük kardeşi, Billy, Jane ve Sam yetimhaneye gönderilip birbirlerinden ayrılmamak için annelerinin ölümünü herkesten saklamak durumunda kalmıştır. Ancak sakladıkları bu sırrın haricinde bir sırları daha vardır ki diğerinden çok daha ölümcül sonuçlara gebedir. Birlikte yaşadıkları konakta şeytani bir varlık da bulunmaktadır ve gençlerin hayatını cehenneme çevirmektedir.

'Karanlık Sır' filminin yönetmenliğini Sergio G. Sánchez yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton ve Mia Goth gibi isimler rol alıyor.

'Karanlık Sır' filmi vizyonda.

Eski Kocam(ız)

Kocasının da yardımlarıyla New York moda dünyasının önde gelen isimleri arasına giren Jade (Ingrid Bolsø Berdal), günün birinde kocası Nick'ten (Haluk Bilginer) gelen telefonla sarsılır. Nick, geride hiçbir iz bırakmadan onu terketmiştir. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Jade, evine gittiğinde daha da büyük bir şok yaşar: Nick'in bir önceki eşi Maria (Katja Riemann) da oradadır. Eski kocalarından yedikleri kazığın ardından 2 kadın için bir arada yaşamak kolay olmasa da zamanla birbirlerine alışacak ve destek olmayı öğreneceklerdir.

'Eski Kocam(ız)' filminin yönetmen koltuğunda Margarethe von Trotta oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Ingrid Bolse Berdal, Katja Riemann, Lucie Pohl ve Cosima Shaw gibi isimler rol alıyor.

'Eski Kocam(ız)' filmi sinemaseverlerle buluşmayı bekliyor.

Kızım ve Ben

Hayalini kurduğu polis akademisine giren ve birincilikle mezun olan Doruk, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Fakat kızları Zeynep'in doğumundan bir süre sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Özel harekat polisi olan Doruk, bir yandan zorlu görevini başarıyla yerine getirmeye çalışırken, bir yandan da kızı Zeynep'e hem annelik hem de babalık yapar. Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir ve her şey değişir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır.

'Kızım ve Ben' filminin yönetmenliğini Murat Gürvardar yapıyor.

Filmde Cemal Hünal başrolde yer alırken kendisine İrem Helvacıoğlu, Zülal Memişoğlu, Enis Aybar ve Emre Özcan gibi isimler eşlik ediyor.

'Kızım ve Ben' filmi sinemasalonlarındaki yerini aldı.

Karımı Gördünüz Mü?

Zengin işadamı Hakkı Geçer (Peker Açıkalın), karısı Makbule Geçer (İvana Sert) ile tatile çıkar. Sahip oldukları birçok turistik tesis yerine farklı bir yere gitmek isteyen eşinin isteğine pek anlam veremesyen Hakkı, yine de bu teklifi kabul eder. Ancak otelin kapısına yanaşıp aşağı inmelerinden hemen sonra Makbule ortadan kaybolur. Hakkı, bundan sonra otelde karşısına çıkan herkese karısının nerede olduğunu sormaya başlar.

'Karımı Gördünüz Mü?' filminin yönetmenliğini Bülent Pelit yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Peker Açıkalın, Ivana Sert, Nuri Alço, Coşkun Göğen ve Esra Sönmezer gibi birbirinden ünlü isimler rol alıyor.

'Karımı Gördünüz Mü?' filmi sinemaseverleri bekliyor.

Eyvah Karım

Raşit Çelikezer'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Eyvah Karım" filminde, zengin ve sosyetik bir çiftin hikayesi anlatılıyor. Karısının tatile gitmesini fırsat bilen adam hemen çapkınlık planları yapar. Fakat başına gelenler planladıklarından bambaşkadır. Evde çapkınlık planı yapan adamın tadını önce eve giren üç farklı hırsız bozar. Bu yetmezmiş gibi bir de karısı sürpriz yapmak için aniden eve geri döner.

'Eyvah Karım' filminin yönetmenliğini Raşit Çelikezer yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Wilma Elles, Yosi Mizrahi, Sadi Celil Cengiz, Asuman Dabak ve Binnur Şerbetçioğlu gibi isimler rol alıyor.

'Eyvah Karım' filmi sinema salonlarındaki yerini aldı.

Fındık İşi 2

Sincap Surly ve arkadaşlarının yaşadığı fındık dükkanındaki mutlu günleri, şanssız bir kaza sonucu bitince yakındaki parka dönmeye mecbur kalırlar. Parktaki yaşama yeniden alıştıkları sırada kötü bir haber gelir: Belediye başkanı, bu parkı lunaparka çevirmek için adımlar atmaya başlamıştır. Yuvalarını kaybetmek istemeyen Surly ve arkadaşları, sevimli görüntüsünün altında bambaşka bir karakter taşıyan Bay Feng'in de yardımlarıyla başkana tüm güçleriyle savaş açarlar.

'Fındık İşi 2' filminin yönetmen koltuğunda Cal Brunker otuyor.

Filmde seslendirme yapanlar arasında Will Arnett, Maya Rudolph, Bobby Cannavale, Bobby Moynihan ve Jeff Dunham gibi isimler var.

'Fındık İşi 2' filmi vizyonda.

Büyük Peynir Yarışı: Louis ve Luca

Geçmişte kendi köyü ve komşu köy arasında düzenlenen, ancak yıllardır unutulmuş olan peynir yarışını ilk kez duyan Saksağan Louis, büyük bir heyecan duyar. Kendini bir şampiyon olarak herkese göstermek isteyen Louis, yerel peynir fabrikasının sahibi Clapton'la bir iddiaya tutuşur. Kazanırsa fabrikayı alacaktır, ancak kaybederse dostu mucit Alfie'nin atölyesi, Clapton'a geçecektir. Clapton'ın ekibinde son derece güçlü bir gorilin bulunduğunu öğrenmesi biraz moralini bozsa da, Alfie ve en iyi dostu Kirpi Luca ile kazanmak için elinden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyacaktır.

'Büyük Peynir Yarışı: Louis ve Luca' filminin yönetmen koltuğunda Rasmus A. Sivertsen oturuyor.

Filmde seslendirme yapanlar arasında Jakob Oftebro, Anders Bye, Kåre Conradi,  Kari Ann Grønsund ve Bjarte Hjelmeland gibi isimler var.

'Büyük Peynir Yarışı: Louis ve Luca' filmi vizyonda.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte