''Büyük sırlar keşfediliyor''

Bu hafta 7 film sinema salonlarındaki yerini aldı. Birbirinden farklı türde yepyeni filmler sinemaseverlerle buluşuyor.

''Büyük sırlar keşfediliyor''

İşte bu haftanın filmleri...

Transit

Paris'te yaşayan Alman Georg (Franz Rogowski), Nazi birliklerinin şehre yaklaşmasıyla buradan kaçmak zorunda kalır. Marsilya'ya giderken yanında Weidel adlı bir yazara ulaştırılması gereken mektup ve belgeler de vardır. Ancak Marsilya'da kendine güvenli bir yer bulmaya çalışırken Weidel'in intihar ettiğini öğrenir. Fransa'dan Meksika'ya kaçış izni bulunan Weidel'in kimliğine bürünüp artık son onayları beklerken, Marie (Paula Beer) adında güzel ve gizemli bir kadına aşık olur.

'Transit' filminin yönetmenliğini Christian Petzold yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Franz Rogowski, Paula Beer, Godehard Giese, Maryam Zaree ve Barbara Auer gibi isimler rol alıyor.

'Transit' filmi 7 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak.

Keloğlan

Ünlü çocuk masalı Keloğlan'ın bu modern uyarlamasında Keloğlan (Atilla Doğukan Türkyılmaz), arkadaşlarıyla birlikte çok sevdiği Cankız'ın (Yağmur Ün) çağrısına uyarak ormandaki hayvanların varlığını tehdit eden güçlere karşı mücadele veriyor.

'Keloğlan' filminin yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir yapyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Atilla Doğukan Türkyılmaz, Yağmur Ün, Asuman Dabak, Kaya Akkaya ve Yakup Yavru gibi isimler rol alıyor.

'Keloğlan' filmi 7 Eylül'de sinemalarda.

Komplo (Backstabbing for Beginners)

Birleşmiş Milletler'e yeni giren program koordinatörü Michael Sullivan (Theo James) Irak'taki Petrol Karşılığı Gıda programında görevlidir. Ancak hesaplarda birtakım usulsüzlükler sezmeye başlar. Organizasyonun başındaki tecrübeli diplomat Pasha'nın (Ben Kingsley) liderlik ettiği yolsuzluk ağının derinlerine indikçe çok daha büyük sırlar keşfedecek, kendisi de tehlikeli durumlarla karşılaşacaktır.

'Komplo' filminin yönetmenliğini Per Fly yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Theo James, Ben Kingsley, Jacqueline Bisset, Rossif Sutherland ve Belçim Bilgin Erdoğan gibi isimler rol alıyor.

'Komplo (Backstabbing for Beginners)' filmi 7 Eylül'de sinemalarda.

Baba Nerdesin Kayboldum

İstanbul'da sinema bölümünde okuyan, ancak beklediği fırsatları bulamayan Aşkın (Baran Akbulut), hayatında her zaman yeri büyük olmuş babasının ölümüyle memleketi İzmir'e döner. Hep kaçmaya çalıştığı eski yaşantısına geri dönmeye çalışan Aşkın için kendisini sorgulamayla geçecek günler başlamıştır, asıl yıkım babasının ölümü müdür, yoksa kendisini her yönden sıkıştıran, onu bir kalıba sokmaya çalışan hayatı mıdır? Aşkın varoluş mücadelesi verirken yakın arkadaşı Ali ve aşık olduğu Oya'nın da desteğine ihtiyaç duyacaktır.

'Baba Nerdesin Kayboldum' filminin yönetmenliğini Ahmet Karaman yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Baran Akbulut, Yıldız Çağrı Atiksoy, Yiğit Kirazcı, Bestemsu Özdemir ve Tomris Çetinel gibi isimler rol alıyor.

'Baba Nerdesin Kayboldum' filmi 7 Eylül'de sinema salonlarındaki yerini alacak.

Alfa Kurt (Alpha)

Buz Devri'nin sonlandığı dönemde, yani günümüzden 20,000 yıl kadar önce, doğada yaşam koşulları hala ideal seviyeye ulaşmamıştır. Kabilesiyle birlikte ilk bizon avına çıkan genç Keda (Kodi Smit-McPhee) bu av sırasında yaralanıp kabilesinden ayrı düşer. Hayatta kalmaya çalışırken kendisi gibi sürüsünden ayrı kalmış bir kurt bulur. Kurtla Keda arasında bir süre sonra büyük bir dostluk ve güven bağı kurulur, ikili vahşi doğada sayısız maceraya birlikte atılırlar.

'Alfa Kurt' filminin yönetmenliğini Albert Hughes yapıyor.

Filmin yönetmenliğini Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe, Leonor Varela, Jens Hulten ve Johennes Haukur Johannesson gibi isimler rol alıyor.

'Alfa Kurt (Alpha)' filmi 7 Eylül'de vizyonda.

Zifir-i Azap

Kolay yoldan para kazanma hırsıyla adeta gözü dönen Hakan, bu hırsıyla arkadaşlarını da etkilemiş, define bulabilmek amacıyla Boyabat Kalesi'ne kadar onları peşinden sürüklemiştir. Ancak yaptıkları bir hata, hepsini felakete sürükleyecektir.

'Zifir-i Azap' filminin yönetmenliğini Haydar Işık yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Ayberk Yılmaz, Gülfer Sarıgül, Ümit Acar, Burhan Çelik ve Özge Pirçek gibi isimler rol alıyor.

'Zifir-i Azap' filmi 7 Eylül'de sinema salonlarındaki yerini alacak.

Arı Maya 2: Bal Oyunları (Maya the Bee: The Honey Games)

Maya'nın aşırı heyecanı yüzünden kraliçe arıyı utandırması, kraliçenin onları Bal Oyunları'na katılmaya zorlamasına neden olur. Oyunları kazanamazlarsa kovanındaki tüm bala el koyacaktır. Maya, Willy ve diğer arkadaşlarıyla birlikte güçlü rakiplere rağmen ekibini şampiyonluğa taşıyabilmek için her şeyini ortaya serecektir.

'Arı Maya 2: Bal Oyunları' filminin yönetmenliğini Alexs Stadermann,  Noel Cleary,  Sergio Delfino yapıyor.

Filmde seslendirme yapanlar arasında  Richard Roxburgh, Justine Clarke, Coco Jack Gillies, Benson Anthony ve Cam Ralph gibi isimler var.

'Arı Maya 2: Bal Oyunları (Maya the Bee: The Honey Games)' filmi 7 Eylül'de vizyonda.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte