Gömüyü bulma yolu onlardan geçiyor!

Karadeniz komedisi 'Bizum Uşaklar' sinemaseverleri kahkaya boğacak. Marvel Comics' in aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanmış merakla beklenen 'Avengers: Sonsuzluk Savaşı' filmi sinema salonlarındaki yerini aldı. Hülya Avşar'lı 'Selfi' isimli film vizyona girdi...

Gömüyü bulma yolu onlardan geçiyor!

Sinemaseverler bu hafta 10 yeni filmle buluşacak. Sinema salonlarında 10 yeni film yerini aldı. Bu hafta Avengers: Sonsuzluk Savaşı, Selfi, Lanetli Konak, Bizum Uşaklar, Çarpık Evdeki Cesetler, Ev Kira Semt Bizim, Bir Nefes Ötede, Taksim Hold'em, Bir Nefes Ötede, Yalnız Hayaller Kaldı ve Tayo Küçük Otobüs gibi isimler sinema salonlarındaki yerini aldı...

Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War)

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır...

'Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War)' filmin yönetmenliğini Anthony Russo, Joe Russo yaparken senaryosu Stan Lee, Jack Kirby, Christopher Markus, Jim Starling'a ait. Seslendirmeleri ise Vin Diesel, Bradley Cooper, Josh Brolin yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth ve Jeremy Renner gibi birbirinden ünlü isimler rol alıyor.

'Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War)' 20 Nisan'da sinemaseverlerle buluştu.

Selfi

Hülya Avşar, kendisinin yazıp yönettiği, aynı zamanda başrolünde oynadığı Selfi filminde, sanat dünyasına girişini, Türkiye'nin en tanınan isimlerinden biri haline geldiği yılları ve gündelik hayatının detaylarını paylaşıyor.

'Selfi' filmi 27 Nisan'da vizyonda.

Lanetli Konak (The Lodgers)

1920'li yıllarda İrlanda'nın kırsal kesiminde, aileden kalma bir konakta yaşayan Rachel (Charlotte Vega) ve ikiz kardeşi Edward (Bill Milner), geceleri şeytani birtakım güçlerin sözünden dışarı çıkmadan yaşamlarını sürdürmektedir. Üç ana kuralları vardır, geceleri yataktan çıkmaları yasaktır, eşikten içeri kimse girmemelidir ve biri kaçmaya kalkışırsa diğerini korkunç bir son beklemektedir. Savaş gazisi Sean'ın (Eugene Simon) kasabaya gelişi ve Rachel'la yakınlaşmaları, kuralların çiğnenmesine ve lanetin hayatlarını cehenneme çevirmesine neden olacaktır.

'Lanetli Konak (The Lodgers)' filminin yönetmenliğini Brian O'Malley yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Charlotte Vega, Bill Milner, Eugene Simon, David Bradley ve Moe Dunford gibi isimler rol alıyor.

'Lanetli Konak (The Lodgers)' filmi 27 Nisan'da sinema salonlarındaki yerini aldı.

Bizum Uşaklar

2 hapishane kaçağı, akıl almaz tesadüfler sonucunda kendilerini Trabzon'un Araklı ilçesinin bir köyünde hoca olarak bulurlar. Hocalığa alışmaya çalışan iki kafadarın önünde bir başka zor görev daha vardır: Yıllardır süren bir sınır kavgası, köylüleri canından bezdirmiştir. Kavgayı bitirmek için duruma köyün muhtarıyla birlikte el atan hocalar, tartışmalı ortak bölgede gömü olduğu söylentisini yaymayı akıl ederler.
Karadeniz komedisi 'Bizum Uşaklar' filminin yönetmenliğini Cuma Uğurlu yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Yakup Yavru, Ayşegül Kaygusuz, Reyhan İlhan, Hasan Kıdıkoğlu ve Buket Tuba Güzel gibi isimler rol alıyor.

'Bizum Uşaklar' filmi 27 Nisan'da sinema salonlarındaki yerini aldı.

Bir Nefes Ötede (Dans la brume)

Mathieu (Romain Duris) ve Anna (Olga Kurylenko) çiftinin kızı Sarah (Fantine Harduin) çocukken yakalandığı bir hastalık nedeniyle sürekli oksijen desteğiyle, özel tasarlanmış fanus gibi kapalı bir ortamda hayatını sürdürmektedir. Günün birinde Paris'te yaşanan büyük bir deprem, hiç tahmin edilmeyen bir etki yaratır, yeryüzünü müthiş bir sis tabakası kaplamış, insanlar yüksek binaların çatılarına çıkarak hayatta kalabilmiştir. Sarah hayatta kalsa da etrafı tamamen sisle kaplanmıştır. Ancak camdan fanusunun bataryaları zamanında yenilenmezse ölmesi kaçınılmazdır. Kendilerini son anda kurtaran Mathieu ve Anna, kızlarının hayatını kurtarabilmek için, herkesin çekinmeden insan öldürdüğü bir ortamda tehlikeli bir serüvene atılmak durumunda kalır.

'Bir Nefes Ötede' filminin yönetmenliğini Daniel Roby yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Olga Kurylenko'nun yanı sıra Romsin Duris, Fantine Harduin, Michel Robin ve Anna Gaylor gibi isimler rol alıyor.

'Bir Nefes Ötede (Dans la brume)' filmi 27 Nisan'da sinemaseverlerle buluştu.

Taksim Hold'em

Her cumartesi akşamı lise arkadaşlarıyla poker oynama alışkanlığından hiçbir koşulda vazgeçmek istemeyen Alper, nişanlısının sokaktaki eylemlere katılma konusundaki ısrarlarına rağmen evde kalmayı tercih eder. Ancak yakın arkadaşları bu konuda bölünmüştür, hepsinin kendilerine göre haklı gerekçeleri vardır ve kimse de kendi görüşünün en doğrusu olduğunu savunmaktan geri durmaz. Dışarıdaki olaylardan kaçarak eve sığınan insanlarla birlikte tartışma devam eder. Gece, bir poker partisinden çok daha farklı noktalara gidecektir.

'Taksim Hold'em' filminin yönetmenliğini Michael Önder yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Kenan Ece, Damla Sönmez, Nezih Cihan Aksoy, Emre Yetim ve Tansu Taşanlar gibi isimler rol alıyor.

'Taksim Hold'em' filmi 27 Nisan'da sinema salonlarındaki yerini aldı.

Yıldızlar Asla Ölmez (Film Stars Don't Die in Liverpool)

Londra'da yaşayan genç bir oyuncu olan Peter Turner (Jamie Bell) sinema dünyasında kendini göstermeye çalışırken, Hollywood'da büyük ün kazanmış Amerikalı aktris Gloria Grahame'in (Annette Bening) kapı komşusu olduğunu öğrenir. Kariyerinin sonbaharındaki Grahame, yeniden kendini yeniden kanıtlama gayreti içindedir, ancak bir yandan da herkesten gizlediği ölümcül bir hastalıkla mücadele etmektedir. Genç Peter ile büyük bir aşk yaşamaya başlayan Grahame, bir süre sonra Peter'ın ailesinin yaşadığı Liverpool'a gitmek ister.

'Yıldızlar Asla Ölmez' filminin yönetmenliğini Paul McGuigan yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Jemie Bell, Annette Bening, Julie Walters, Stephen Graham ve Kenneth Cramham gibi isimler rol alıyor.

'Yıldızlar Asla Ölmez (Film Stars Don't Die in Liverpool)' filmi 27 Nisan'da vizyonda.

Ev Kira Semt Bizim

Doğup büyüdükleri, bütün ömürlerini geçirdikleri semtte yaşayan dar gelirli insanlar için zor zamanlar gelip çatmıştır, nitekim giderek zenginlerin akınına uğrayan semtte, zenginler evleri satın alıp ev sahipleri değiştikçe, mahalle halkı başka yerlere taşınmaya, kalanlar ise evlerinden kovulmaya başlamıştır. Mahallenin geride kalan son sakinleri, semtlerini eski haline getirebilmek için mücadele etmekten kaçınmayacaktır.

'Ev Kira Semt Bizim' filminin yönetmen koltuğunda Mustafa Kenan Aybastı oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Suna Selen, Okan Selvi, Dilşah Demir, Aydan Burhan ve Metin Coşkun gibi isimler rol alıyor.

'Ev Kira Semt Bizim' filmi 27 Nisan'da sinema salonlarındaki yerini aldı.

Çarpık Evdeki Cesetler (Crooked House)

Çok zengin ve acımasız milyarder Aristide Leonides, yatağında zehrilenerek öldürülmüştür. Bu davayı çözmesi için Leonides'in torunu Sophia (Stephanie Martini), eski diplomat sevgilisi Charles Hayward'ı (Max Irons) görevlendirir. Ailenin farklı kuşaklarından üyeleri, kıskançlık ve nefret içinde adeta boğulmuş gibidir. Herkesin şüpheli olduğu bir ortamda asıl suçluyu bulmak kolay olmayacaktır.

'Çarpık Evdeki Cesetler' filminin yönetmenliğini Gilles Paquet-Brenner yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Max Irons, Glenn Close, Terence Stamp, Stefanie Martini ve Christina Hendricks gibi isimler rol alıyor.

'Çarpık Evdeki Cesetler (Crooked House)' filmi 27 Nisan'da sinemalarda.

Yalnız Hayaller Kaldı

Eşini kaybetmiş emekli matematik öğretmeni Doğan (Mahmut Cevher), en büyük kızı Neval'in Almanya'ya taşınmasından sonra 3 çocuğuyla birlikte hayatını sürdürmektedir. Bir yandan da kendisine yakın yaştaki Aysel'le (Perihan Savaş) güzel bir arkadaşlık içindedir. Ancak kızlarından Umut'un (Ecem Baltacı) amansız bir hastalığa yakalandığının ortaya çıkmasıyla sakin hayatı sona erer. Diğer çocuklarıyla ilgili başka sorunlar da su yüzüne çıktığında, Doğan'ın ailesini bir arada tutabilmek için büyük çaba harcaması gerekecektir.

'Yalnız Hayaller Kaldı' filminin yönetmenliğini Mehmet Ali Arslan yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Perihan Savaş'ın yanı sıra Mahmut Cevher, Ecem Baltacı, Açelya Elmas ve Atılay Uluışık gibi isimler rol alıyor.

'Yalnız Hayaller Kaldı' filmi 27 Nisan'da sinemalarda.

Tayo Küçük Otobüs (Tayo, the Little Bus)

Duri'yi kaybeden oyuncak araba Ace, bütün kırılmış ve bir köşeye atılmış oyuncakların yeniden ortaya çıktığı 'oyuncaklar dünyasında' kaybolmuştur. Tayo ve arkadaşları da Ace'i ararlarken kendilerini bu dünyada bulurlar ve heyecanlı bir macera başlar.

Animasyon filminin yönetmen koltuğunda Ryu Jung-woo oturuyor.

Tayo Küçük Otobüs (Tayo, the Little Bus) 27 Nisan'da vizyonda.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte