Yeni işine alışmaya çalışırken...

Bu hafta 7 yepyeni film sinema salonlarındaki yerini aldı. Yerli ve yabancı birbirinden farklı türde 7 film sinemaseverlerle buluşmayı bekliyor.

Yeni işine alışmaya çalışırken...

İşte haftanın filmleri...

Bizi Hatırla

Kaan (Tolga Tekin) binbir emek ve zorlukla çalışma hayatında yükselmiş, başarılı bir iş kariyerine sahip olmuştur. Eşi, iki çocuğu ve işiyle ilgilenirken, bir sahil şehrinde yaşayan babası Eşref'i (Altan Erkekli) ise biraz ihmal etmiştir. Ancak günün birinde babasının geçirdiği rahatsızlık, onu babasının yanına gitmeye zorlar, ancak yoğun işlerinden ötürü babasını İstanbul'a, evine getirmeyi tercih eder. Son derece iyi niyetli ve iyi kalpli bir insan olan Eşref Bey, burada yük olduğunu hissedince geri dönmek ister. İçindeki bulundukları güç durum, özellikle Kaan için zor kararlar almayı ve sıkı bir vicdan muhasebesini gerektirecektir.

Bizi Hatırla'nın yönetmenliğini Çağan Irmak yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Tolga Tekin, Altan Erkekli, Özge Özberk, Binnur Kaya ve Sumru Yavrucuk gibi ünlü isimler rol alıyor.

Bizi Hatırla filmi 23 Kasım'da sinema salonlarında yerini aldı.

Put Şeylere

Cihangir'de yaşayan bir grup sanatçının karmaşık olan ilişkileri, hayatlarına giren bir el kamerası nedeniyle rayından çıkmaya başlar. Tüm kadınların âşık olduğu narsist bir yönetmen, kabloyla birbilerine bağlı iki ev arkadaşı, morg görevi de gören bir tiyatro sahnesi, ölüleri dirilten bir hemşire ve bir torbacı Onur Ünlü’nün zaman ve mekânla oynadığı deneysel filminin kahramanlarıdır. Hayatlarına giren kamera kimisi için iyi bir şans yaratırken kiminin de sonunu getirecektir. Film, beş farklı senaryonun birleşiminden oluşmuş ve hepsinden bazı sahneler seçilerek kurgulanmıştır. 

Dram, Fantastik türündeki filmin yönetmenliğini Onur Ünlü yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Türkü Turan, Erkan Kolçak Köstendil, Öykü Karayel, Öner Erkan ve Elit İşcan gibi ünlü isimler rol alıyor.

 Put Şeylere filmi 23 Kasım'da sinemalarda.

Muhtemel Aşk (In den Gängen)

Christian (Franz Rogowski) büyük bir toptancı marketinde çalışmaya başladığında hiçbir tecrübesi olmadığı bu işte nelerle karşılaşacağını kestiremez bir vaziyettedir. Yeni ve yoğun işine alışmaya çalışırken birlikte çalıştığı Bruno (Peter Kurth) iyi bir arkadaşlık kuracak, güzel ve sıcakkanlı Marion'a (Sandra Hüller) aşık olduğunda işler değişecektir.

Muhtemel Aşk filminin yönetmenliğini Thomas Stuber yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Franz Rogowski, Sandra Hüller, Peter Kurth, Andreas Leupold ve Ramona Kunze-Libnow gibi isimler rol alıyor.

Muhtemel Aşk (In den Gängen) filmi 23 Kasım'da sinemaseverlerle buluştu.

Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk

Yıl 3013, dileklerin gerçekleştiği Yaşam Ağacı için Ömer Ali ile 9 Yoldaş uzun bir yolculuğa çıkar. Ömer Ali'nin Yaşam Ağacı'ndan sonraki amacı, yaklaşan insanlığın son savaşı için, Kronos'un ordusuna karşılık İsyancılar ordusunu bir araya getirmektir.

Aksiyon, Dram ve Macera türündeki filmin yönetmenliğini Furkan Kopuz yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Ercan Kopuz, Furkan Kopuz, Yakup Artan Babaoğlu, Recep Şaban Kopuz ve Ayhan Boyraz gibi isimler rol alıyor.

Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk filmi 23 Kasım'da vizyonda.

Yaz (Leto)

1980'li yıllarda Leningrad'da rock’n’roll ve blues müziğin yaygınlaşması, Perestroyka’nın yaklaştığını müjdelemektedir. Mike ve güzel eşi Natasha, genç müzisyen Viktor ile tanışınca, aralarında müzikle yoğrulmuş bir aşk üçgeni doğar. Mike Naumenko, Rus rock dünyasının en iyi şarkı sözü yazarlarından biridir ve Zoopark grubunun lideridir. Meşhur Kino grubunun kurucusu Viktor Tsoi ise devrimci şarkılarıyla Rus rock’ının bir başka öncüsüdür. Kiril Serebrennikov’un Cannes’da Altın Palmiye için yarışan filmi Yaz, içten bir ilk aşk hikâyesi anlatırken 1980’lerde Sovyetler Birliği’nde rock kültürünün doğuşunu da gözlemliyor.

Yaz filminin yönetmenliğini Kirill Serebrennikov yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Teo Yoo, Roman Bilyk, Irina Starshembaum, Anton Adasinsky ve Aleksandr Bashirov gibi isimler rol alıyor.

Yaz (Leto) filmi 23 Kasım'da sinemalarda.

Deliler Fatih'in Fermanı

Vlad Tepeş, yani Kazıklı Voyvoda, Fatih Sultan Mehmet'in gönderdiği elçiyi öldürünce padişah, Vlad'ın öldürülmesi için ferman çıkarır ve bu işi yapacak bir ekip kurması için Baba Sultan'ı görevlendirir. O da Gökkurt, Çebi, Suskun, Adsız, Mübariz, Kongar ve Aşgar'dan oluşan 'Deliler' Birliği'ni, Edirne'den Targovişte'ye yollar.

Deliler Fatih'in Fermanı'nın yönetmenliğini Osman Kaya yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Cem Uçan, Erkan Petekkaya, Nur Fettahoğlu, Yetkin Dikinciler ve Gülşah Şahin gibi isimler rol alıyor.

Deliler Fatih'in Fermanı filmi 23 Kasım'da sinemalarda.

Grinç (The Grinch)

Bir mağarada sadık köpeği Max ile yalnız yaşayan Grinç alaycı bir huysuzdur. Günlük ihtiyaçları için pek çok icat ve teknolojiyle dolu olan mağarasından dışarı çıkması pek de gerekmeyen Grinç, yaşadığı Who köyündeki komşularıyla ise nadiren görüşmektedir. Ne var ki komşuların her yılki Noel coşkuları kendisine kadar gelmekte ve sinirlerini bozmaktadır. Hele ki bu yılın Noel kutlamalarının her zamankinden üç kat daha büyük yapılacağını duyduğunda, Grinç için yapılacak tek bir şey kalmıştır: Noel'i çalmak! Bunu yapmak için Noel arifesinde Noel Baba gibi davranmaya karar verir, hatta kızağını çekmek için zavallı bir geyiği yakalayacak kadar ileri gider. O sırada köyde yaşamakta olan Cindy-Lou ise arkadaşlarıyla birlikte yılbaşında Noel Baba'yı yakalayıp, bekar annesine yaptığı yardımlar için teşekkür etme planı yapmaktadır. Bu Noel'in kazananı kim olacak dersiniz? Cindy-Lou Noel Baba'yla tanışabilecek mi? Yoksa Who köyünün tatil coşkusunu Grinç yüzünden yok mu olacak?

Grinç filminin yönetmenliğini Scott Mosier, Yarrow Cheney yapıyor.

Filmde seslendirme yapanlar arasında Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, üç Oscar adayı Angela Lansbury, Kenan Thompson, Cameron Seely ve Pharrell Williams gibi isimler var.

Grinç (The Grinch) filmi 23 Kasım'da vizyonda.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte