''Gizli gizli ağladım''

Koronavirüs sebebiyle kendisini evinde karantinaya alan şarkıcı Merve Özbey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Özbey, Twitter hesabından ''Eve geldim, gizli gizli ağladım'' ifadelerini kullandı.

''Gizli gizli ağladım''

Geçtiğimiz aylarda Kenan Koçak ile dünyaevine giren şarkıcı Merve Özbey, Twitter hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle evde kendisini karantinaya alan Özbey, geçirdiği zor günleri anlattı.

"Eve geldim, gizli gizli ağladım" diyen Merve Özbey, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı: Aileme düşkün bir kadınım. Dokunarak konuşur, sarılarak severim. Bugün 7. katta oturan annemi, ben sitenin bahçesinde, o evinin balkonundayken gördüm. Aklım karıştı, daha çok korktum. Her korktuğumda, her düştüğümde anneme koşa koşa sarılan ben, bugün gördüğüme ve evde olduğuna sevindim. Teyzesine hayran olan ve her gördüğünde kucağından inmeyen ben (31 yaşındayım),1 metre mesafe ile teyzemi selamladım. 

Çok zoruma gitti... Eve geldim, gizli gizli ağladım. Ailesi olmayan, annesi olmayan insanları düşünüp, bir daha ağladım. Allah'ım her birimizin yardımcısı olsun. Kendinizi düşünmüyorsanız, sevdiklerinizi düşünün. Evde kalın ne olur...

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte