Güzellik kraliçesinden anlamlı hareket!

Çin'den neredeyse tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını ile mücadele devam ederken, İngiltere'de asıl mesleği doktorluk olan güzellik kraliçesi Bhasha Mukherjee, hastanedeki görevine döndü.

Güzellik kraliçesinden anlamlı hareket!

İngiltere’de 2019 yılında güzellik kraliçesi seçilen Bhasha Mukherjee, corona virüs krizi nedeniyle doktorluk mesleğine geri döndüğünü açıkladı. Yardım faaliyetleri için Hindistan, Pakistan ve Afrika ülkelerine gittiğini söyleyen 24 yaşındaki Hint asıllı Mukherjee, ülkesinde krizin büyümesi nedeniyle sorumluluk hissettiğini belirtti.

'DAHA İYİ BİR ZAMAN OLAMAZDI'

Mukherhee, hastanedeki arkadaşlarının karşılaştığı zorlukların kendisini etkilediğini ifade etti ve işe tekrar dönmek istediğini bildirmek için hastanenin yönetim ekibiyle temasa geçti.

24 yaşındaki model "Eve geri dönmek ve doğrudan gelip işe gitmek istedim. Miss İngiltere olmak ve ihtiyaç anında İngiltere'ye yardım etmek için daha iyi bir zaman olamazdı" diyerek açıkladı.

Bu açıklamaların ardından Mukherjee, Hindistan'dan Frankfurt'a, ardından Londra'ya bir uçuş bularak İngiltere'ye döndü. Doktor olarak işe dönene kadar kendini tecrit eden Mukherjee, solunum alanında uzmanlaştığını ancak kriz dönemi nedeniyle istenilen her alanda görev yapacağını belirtiyor.

Kaynak: Akşam

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte