''Kiramı ödeyemezsem anneme giderim''

Şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Derici, ''Gelir kadar gider de var. Kiramı ödeyemezsem annemin evine giderim'' ifadelerini kullandı.

''Kiramı ödeyemezsem anneme giderim''

İrem Derici, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Yaklaşık 2 aydır karantinada olduğunu söyleyen Derici, "Artık kuaförün zamanı gelmişti" dedi. Tanınmakta zorlanılan şarkıcı, "Bu maske işi aslında işime geldi. Kuaföre yürüyene kadar 10 kişiyle fotoğraf çekilirdim. Şimdi 'kısa boylu bir kadın geçiyor' diye kimse yüzüme bile bakmıyor. Siz bile zor tanıdınız" şeklinde konuştu. 

Şarkıcı, gazetecilerin koronavirüs salgını nedeniyle birçok sanatçının etkinliklerinin iptal olmasıyla birlikte Demet Akalın'ın "Ben bile geçinemiyorum" sözünü hatırlatılması üzerine, şu ifadeleri kullandı:

Bir tane şarkı satın alıyorsun, aranje, klip, pr derken 250 Bin Lira yapıyor. Gelir kadar giderde var. Ben açlık sınırı olarak bakıyorum. Kiramı ödeyemezsem annemin evine yerleşir, orada bir odam var oraya yerleşirim diye düşünüyorum. Bilmiyorum kimseyi yargılamak eleştirmek bana düşmez. Herkesin farklı gelir-gider hesabı var.

Kaynak: Habertürk

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte