Magazin dünyasında bir günde iki boşanma

Geçen sene dünyaevine giren Burcu Esmersoy- Berk Suyabatmaz çiftiyle Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı ikilisi, dün anlaşmalı olarak evliliklerine son verdi.

Magazin dünyasında bir günde iki boşanma

Neslihan KESKİN

Magazin dünyasında dün iki ayrı boşanma yaşandı. Burcu Esmersoy – Berk Suyabatmaz ve Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı çifti, evliliklerine anlaşmalı olarak son verdi. Geçen sene mayıs ayında dünyaevine giren Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz ikilisi, birbirinden herhangi bir tazminat ve nafaka talebinde bulunmadan boşandı.

Yaklaşık 10 dakika süren duruşma sonrası ikili, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Açıklama yapan Burcu Esmersoy, “Anlaşmalı olarak boşandık. Birbirimizden karşılıklı hiçbir talebimiz yoktur” dedi. Berk Suyabatmaz da boşanma konusunda açıklama yapmak istemediğini belirtti. Taraflar, adliyeden birbirlerine gülümseyerek ve el sıkışarak ayrıldı.

Dokuz ay önce Amsterdam'da evlenen Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, 15 dakikada tek celsede boşandı. Ayrı ayrı adliyeden çıkış yapan ikiliden Sinan Akçıl, "Çok üzücü bir durum ama hayırlısı olsun, yürütemedik." ifadelerini kullandı. 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte