Sıla ve Göksel'den Mabel Matiz'e sürpriz!

Mabel Matiz, kariyerinin ilk Açıkhava konserini gerçekleştirdi. Haziran ayında yayınladığı 'Maya' adlı albümüyle dikkat çeken Mabel Matiz, dün akşam kariyerinin ilk Harbiye Açıkhava Konseri'ni verdi. Ünlü şarkıcıya konserin ikinci bölümde Sıla ve Göksel eşlik etti.

Sıla ve Göksel'den Mabel Matiz'e sürpriz!

Mabel Matiz, Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. Sevilen şarkılarını İstanbullu dinleyicisiyle birlikte seslendirdi. Ünlü ismin bu heyecanlı gecesine Sıla ve Göksel de sahneye çıkarak ortak oldu. Matiz, 'Babamı Beklerken' şarkısını okurken gözyaşlarını tutamadı. 

Mabel Matiz, sahneye çıkan Sıla hakkında ''Hayatta şanslı hissettiğim anlardan biri, hem benim için çok kıymetli bir buluşma hem de ülke için çok kıymetli'' ifadelerini kullandı.

Sıla, Matiz'in bu sözlerine karşılık olarak ''Bu şarkıyı birlikte söyleyeli 1 yıl olmuş hayatımızda çok şükür hiçbir şey değişmemiş, hala konuşanlara özeniyoruz'' dedi.

İşte şarkıcı Mabel Matiz 'Maya' yaz konserleri:

1 Ağustos Ayvalık Amfi Tiyatro
3 Ağustos Altınoluk Amfi Tiyatro
4 Ağustos Çeşme Amfi Tiyatro
17 Ağustos Datça Amfi Tiyatro
18 Ağustos Marmaris Amfi Tiyatro
20 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro
21 Ağustos Kuşadası AVM Amfi Tiyatro

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte
Alem'in En İyileri
00:00